Vidám pár illusztráció
BLOG

A pozitív és negatív manipuláció hatása - PODCAST S2/5. rész

2022.05.08.

A mindennapi életünket, a létünket úton-útfélen áthatják a manipulációs játszmák. A társadalmi elvárások, a megfelelni akarás a lélekre nehezedő nyomásként jelentkeznek.

Mi is a manipuláció és miből fakad?
Milyen a pozitív manipuláció és ez hogyan tud egészséges lenni két ember kapcsolatában?
A negatív manipuláció az önzésből fakad, hogyan? Ha valakinek kevés az önbizalma, vagy önzetlenül kedves, akkor könnyebben esik manipuláció áldozatául. A podcast legújabb epizódjában átbeszéljük a pozitív és negatív irányultságú manipulációkat is, mind a párkapcsolatban, mind pedig a mindennapi életben.

Például a párkapcsolatban megjelenő pozitív manipuláció első sorban a nők kezében van. A nő az, aki ügyesen, non-direktív csábítással tudja működtetni a kapcsolatot.
Egy másik mindennapi példa, mondjuk az internet világában terjedő álhírek: Mindenki mindent jobban tud, mint azok, akiknek az adott téma a szakterülete.

Fontos kérdés, hogyan tudjuk a manipulációt szűrni, ellenállni és hogyan tudjuk megőrizni a lelki egészségünket?

A beszélgetés a manipulációról a YoutTube-on, valamint beágyazott videóként is megtekinthető a videó gyűjteményben.

Jó szórakozást kívánok hozzá!

Az igazi nő titka - PODCAST 2/4. rész

2022.04.22.

Milyen a jó nő, a jó nőstény - a szexuális kisugárzás forrásáról beszélgettünk. A nőkben ez a csodás vonzó lény benne van, amit sokszor az elvárt vagy a tanult viselkedés gátol. Érdemes gyakorolni a kacér szépséget, a videóból kiderül milyen sokféle mód lehetséges! Részletek a beszélgetésben, hallgassátok sok szeretettel!

A videó megtekinthető a videók menüpontban vagy a podcast YouTube csatornájának a 2. évad 4. részében: Az igazi nő titka címmel.

A fogyatékkal élőknek is jár a jó szex - PODCAST S2/3. rész

2022.04.07.

A jó szex mindenkinek jár! Vonatkozik ez a társadalmunk fogyatékkal élőire is.
A beszélgetés során útmutatóval szolgálunk mindazoknak, akik szeretnének többet megtudni a bennük rejlő lehetőségekről.
A beszélgetést ajánlom az ép társadalom tagjainak is: Fontos értenünk, hogyan tudjuk őket valóban segíteni. Segíteni a felelősségvállalás, bátorság és kibontakozás irányába, hogy a tetteink nyomán ne az elszigeteltségük nőjön!

A podcast beszélgetésünk megtekinthető a YouTube-on A fogyatékkal élőknek is jár a jó szex címmel és a videók menüpontban.

A pornó függőség - PODCAST S2/2. rész

2022.03.24.

Tudok-e teljesíteni az ágyban, ha túl sok pornót nézek?
Miért különbözik a serdülőkorban kíváncsiságtól vezérelt felnőtt tartalom nézése a felnőtt férfi korban túl gyakran előforduló pornó nézéstől?
Hogyan hat a felelősségteljes felnőtté válás folyamatára mindez, hol vannak a mennyiségi határok? Egyáltalán mit jelent etéren a függőség, és hogyan lehet kikerülni belőle?

A beszélgetés a pornófüggőségről megtekinthető a SZEX ÉS MINDEN MÁS Podcast Youtube csatornáján és a videók menüpontban.

A testünk és a lelkünk kapcsolata - PODCAST S2/1. rész

2022.03.10.

Gyakori, hogy a testi tünetek mögött ott van a lelki ok. Piszok erős a lélek, mégis, hogyan hassunk rá, hogy egészségesek, boldogok legyünk? Milyen irányokba indulhatunk?
Tegyünk magunkért, fogadjátok szeretettel.

A videó megtekinthető a videók menüpontban és a YouTube-on is.