Vidám pár illusztráció
BLOG

Az Almárium vendége voltam 08.29-én, a 60 feletti szerelemről beszélgettünk

2022.08.29.

A szerelem nem csupán gyógyír, de maga a földi paradicsom.
Merjünk élni, 60 év felett is! Ha találunk az életben egy olyan pillanatot, amelyre azt lehet mondani, hogy "légy szép és maradj", ragadjuk meg.

A műsor megtekinthető a Médiaklikk honlapján ide kattintva.

A megcsalás - PODCAST S2/7. rész

2022.06.09.

Fontos az elején tisztázni, hogy a megcsalás és testi együttlét nem ugyanaz a fogalom.
Ahhoz, hogy egy ilyen szituáció bekövetkezzen, a kapcsolatnak nagyon rossz állapotban kell lennie.

Mégis, hogyan alakul ki? - Mi a dinamikája? Egyáltalán milyen indíttatásból megy bele valaki? - A párok az ilyen szituációt, ha már kialakult, legtöbbször rosszul kezelik.

Mi a féltékenység szerepe a megcsalásos szituációkban és azok kialakulásában?
Van megoldás, ami működik, részletek a videóban, fogadjátok sok szeretettel.

A megcsalásról szóló beszélgetésünket ezen a linken, valamint beágyazott videóként is megtekinthető a videó gyűjteményben.

Az ideális férfi - PODCAST S2/6. rész

2022.05.26.

Ideális férfit az írók és az emberek fantáziája megteremt. Nőként a viselkedésünkkel tudunk segíteni olyan attitűdöt elérni, ami végül a kedvünkre való.

Melyek azok a viselkedési minták, amik előrébb visznek, vonzók egy nő számára? A férfi lényéből fakadóan céltudatos, a nő hangulatához mérten próbálja meg elérni azt, amit akar. Ez mégsem mindig célravezető, mégis a nő ha ügyes, tudja ezt kezelni.
A beszélgetés segít jobban érteni a férfiakat. Hogyan indul el a férfi a testi és lelki érés útján? Miért is szép a plátói szerelem? Példaként említve fontos, hogy a plátói szerelmet pozitív élményként élje meg a férfi, ami hozzá tud adni a későbbi férfi lényéhez.
Olykor olyan helyzetekbe kényszerülnek a férfiak, amelyből nem jönnek ki jól. A varázsszó nem a "mosogatás" (alárendelődés), hanem a hódítás.

A jó hír az, hogy ha probléma merül fel, vagy úgy érzi a férfi, hogy nem tudja boldoggá tenni az imádott nőt, egy szakember segítségével számos férfi attitűd tanulható.

Részletek a podcast aktuális részében, fogadjátok szeretettel. Az beszélgetést az ideális férfiról itt tudjátok meghallgatni, valamint beágyazott videóként is megtekinthető a videó gyűjteményben.

A pozitív és negatív manipuláció hatása - PODCAST S2/5. rész

2022.05.08.

A mindennapi életünket, a létünket úton-útfélen áthatják a manipulációs játszmák. A társadalmi elvárások, a megfelelni akarás a lélekre nehezedő nyomásként jelentkeznek.

Mi is a manipuláció és miből fakad?
Milyen a pozitív manipuláció és ez hogyan tud egészséges lenni két ember kapcsolatában?
A negatív manipuláció az önzésből fakad, hogyan? Ha valakinek kevés az önbizalma, vagy önzetlenül kedves, akkor könnyebben esik manipuláció áldozatául. A podcast legújabb epizódjában átbeszéljük a pozitív és negatív irányultságú manipulációkat is, mind a párkapcsolatban, mind pedig a mindennapi életben.

Például a párkapcsolatban megjelenő pozitív manipuláció első sorban a nők kezében van. A nő az, aki ügyesen, non-direktív csábítással tudja működtetni a kapcsolatot.
Egy másik mindennapi példa, mondjuk az internet világában terjedő álhírek: Mindenki mindent jobban tud, mint azok, akiknek az adott téma a szakterülete.

Fontos kérdés, hogyan tudjuk a manipulációt szűrni, ellenállni és hogyan tudjuk megőrizni a lelki egészségünket?

A beszélgetés a manipulációról a YoutTube-on, valamint beágyazott videóként is megtekinthető a videó gyűjteményben.

Jó szórakozást kívánok hozzá!

Az igazi nő titka - PODCAST 2/4. rész

2022.04.22.

Milyen a jó nő, a jó nőstény - a szexuális kisugárzás forrásáról beszélgettünk. A nőkben ez a csodás vonzó lény benne van, amit sokszor az elvárt vagy a tanult viselkedés gátol. Érdemes gyakorolni a kacér szépséget, a videóból kiderül milyen sokféle mód lehetséges! Részletek a beszélgetésben, hallgassátok sok szeretettel!

A videó megtekinthető a videók menüpontban vagy a podcast YouTube csatornájának a 2. évad 4. részében: Az igazi nő titka címmel.