Header_Couple_illustration
KÉPZÉSEK

Posztgraduális, kreditrendszerű szexuálterapeuta képzés a Semmelweis Egyetem Továbbképzési Központ szakmai támogatásával, dr. Rusz Edit vezetésével.


Továbbképzési tájékoztató, 2018.

A szexuálterapeuta képzés 2 féléves
2018. július 6-án kezdődik az 1. félév
A képzés díja: 250.000 (kettőszázötvenezer) Ft/félév; (2 részletben fizethető)


Képzési napok: péntek, szombat, vasárnap; 20 óra

  • július 06-08.
  • augusztus 10-12.
  • szeptember 07-09.
  • október 05-07.
  • november 09-11.
  • november 30, december 01-02.

Képzés helye: Hotel Amadeus 1141 Budapest, Fogarasi út 123.


A képzésre szakorvosok, klinikai szakpszichológusok, illetve segítő szakmában jártas szakemberek jelentkezhetnek.

Szakorvosok, klinikai szakpszichológusok a képzésbe motivációs levél és előzetes felvételi beszélgetés alapján kerülhetnek be.

Segítő szakmában jártas szakemberek a képzésbe motivációs levél, pályakép interjú és előzetes felvételi beszélgetés alapján kerülhetnek be.

A képzésre történő jelentkezés feltétele, hogy a jelentkezőnek írásban felvételét kell kérnie a Szexológiai Tudományos Társaság Egyesületbe.

Ezzel egyidejűleg írásban nyilatkoznia kell a jelentkezőnek arról, hogy megismerte és elfogadja a Szexológiai Tudományos Társaság Egyesület alapszabályát és etikai kódexét.


A jelentkező a képzés megkezdésekor

  1. írásos képzési szerződést köt a képző szervezettel, amelyben vállalja, hogy a képzés teljes időtartama alatt érvényes egyesületi tagsággal rendelkezik, és aláírásával kinyilvánítja, hogy elfogadja az egyesület alapszabályát és etikai kódexét,
  2. írásos szerződést köt az egyesülettel, hogy a képzés 2. félévétől kezdve az egyesületi szupervízióban részt vesz, s teljesíti a szupervíziós szabályzatban foglaltakat.

x
HIBA

{{ message }}

x
INFORMÁCIÓ

{{ message }}

Jelentkezés a képzésre:

Név:*

Irányítószám:*

Település:*

Cím (utca, hsz.):*


Foglalkozás:*

Végzettség:*


Telefon:*

E-mail cím:*


Megjegyzés:


Az adatkezelési nyilatkozatban foglaltakat elolvastam, és annak tartalmát megértettem. Az adataim ezen módon történő kezeléséhez hozzájárulok.