Vidám pár illusztráció
BLOG

Szexuális működési problémák a férfiaknál 1. rész - PODCAST S2/9. rész

2022.10.20.

A férfiaknál a szexorientáció van fókuszban. A terápiák során nagyon könnyű a férfiakkal dolgozni, mert mindent megtesznek, motiváltak, és ezek okán magas sikeraránnyal tud járni egy-egy probléma megoldása.

Az egyik leggyakoribb probléma a libidóhiány, annak csökkenése, a férfi lényének megélésével sokszor van gond.
Kibontottunk több témát is, mint amikor a nő túl aktív, vagy nem enged, mit okoz ez a férfiban?
Ott vannak a tipikus esetek: Casanova szindróma, Don Juan szindróma, és ezek közötti különbségek. Függőségek, mint a pornó-, prostituált- és popsi függőség, vagy a csalfa férfi viselkedése.
Mamahotel, túlzott maszturbáció, lustaság, teljesítményorientáció és azok gátló hatásai, korai magömlés és annak okai.
Szóba kerül a pasik egymást cukkoló attitűdje, méret és önértékelési problémák, és a merevedési problémákat is kibontjuk a beszélgetésben.

A beszélgetés végén külön kitérünk az olvasás és a fantázia fontosságára, ami sajnos korunk társadalmában egyre jobban háttérbe szorul.

Természetesen a problémákra van megoldás, hallgassátok a podcast ezen adását, sok szeretettel.

A nagy téma átölelésére a férfiak problémáival, tipikus esetekkel több részben fogunk foglalkozni. Hamarosan folytatjuk a második résszel. A férfi problémákról első körben Youtube-on itt , valamint beágyazott videóként itt tekinthető meg a videó gyűjteményben.

A szexuálterápia gyógyít! - PODCAST S2/8. rész

2022.10.11.

Mi a különbség a szexuálterápia és a pszichológia között?
Miként is zajlik a szexuálterápia, mik a gyakori tévhitek ezzel kapcsolatban, és miben tud segíteni egy szexuálpszichológus?
Szóba kerül az etikett, ami habár kezd eltűnni a modern, telefon átszőtte társadalomban, mégis a megfelelő etikett, viselkedés alapja egy jó kapcsolatnak.
A beszélgetés során külön kitérünk, hogy mennyire fontos a megfelelő szakképzettséggel rendelkező szakember kiválasztása.

Ezekre az egyébként nagyon fontos kérdésekre hallhatók válaszok a legújabb podcast adásunkban.
Fogadjátok sok szeretettel, most már Spotify-on és egyéb csatornákon is hallgathatjátok és bátran iratkozzatok fel a Podcast csatornánkra. A beszélgetésünket ezen a linken, valamint beágyazott videóként is megtekinthető a videó gyűjteményben.

Az Almárium vendége voltam 08.29-én, a 60 feletti szerelemről beszélgettünk

2022.08.29.

A szerelem nem csupán gyógyír, de maga a földi paradicsom.
Merjünk élni, 60 év felett is! Ha találunk az életben egy olyan pillanatot, amelyre azt lehet mondani, hogy "légy szép és maradj", ragadjuk meg.

A műsor megtekinthető a Médiaklikk honlapján ide kattintva.

A megcsalás - PODCAST S2/7. rész

2022.06.09.

Fontos az elején tisztázni, hogy a megcsalás és testi együttlét nem ugyanaz a fogalom.
Ahhoz, hogy egy ilyen szituáció bekövetkezzen, a kapcsolatnak nagyon rossz állapotban kell lennie.

Mégis, hogyan alakul ki? - Mi a dinamikája? Egyáltalán milyen indíttatásból megy bele valaki? - A párok az ilyen szituációt, ha már kialakult, legtöbbször rosszul kezelik.

Mi a féltékenység szerepe a megcsalásos szituációkban és azok kialakulásában?
Van megoldás, ami működik, részletek a videóban, fogadjátok sok szeretettel.

A megcsalásról szóló beszélgetésünket ezen a linken, valamint beágyazott videóként is megtekinthető a videó gyűjteményben.

Az ideális férfi - PODCAST S2/6. rész

2022.05.26.

Ideális férfit az írók és az emberek fantáziája megteremt. Nőként a viselkedésünkkel tudunk segíteni olyan attitűdöt elérni, ami végül a kedvünkre való.

Melyek azok a viselkedési minták, amik előrébb visznek, vonzók egy nő számára? A férfi lényéből fakadóan céltudatos, a nő hangulatához mérten próbálja meg elérni azt, amit akar. Ez mégsem mindig célravezető, mégis a nő ha ügyes, tudja ezt kezelni.
A beszélgetés segít jobban érteni a férfiakat. Hogyan indul el a férfi a testi és lelki érés útján? Miért is szép a plátói szerelem? Példaként említve fontos, hogy a plátói szerelmet pozitív élményként élje meg a férfi, ami hozzá tud adni a későbbi férfi lényéhez.
Olykor olyan helyzetekbe kényszerülnek a férfiak, amelyből nem jönnek ki jól. A varázsszó nem a "mosogatás" (alárendelődés), hanem a hódítás.

A jó hír az, hogy ha probléma merül fel, vagy úgy érzi a férfi, hogy nem tudja boldoggá tenni az imádott nőt, egy szakember segítségével számos férfi attitűd tanulható.

Részletek a podcast aktuális részében, fogadjátok szeretettel. Az beszélgetést az ideális férfiról itt tudjátok meghallgatni, valamint beágyazott videóként is megtekinthető a videó gyűjteményben.